Samenstellen van uw AJAX alarmsysteem

Onze tool voor het samenstellen van AJAX alarmsystemen maakt het proces eenvoudig en efficiënt. Selecteer de benodigde sensoren, sirenes en accessoires die passen bij uw beveiligingssituatie. Dankzij de geavanceerde technologie van AJAX kunt u vertrouwen op een betrouwbaar en effectief beveiligingssysteem.

Liever persoonlijk advies?

Heeft u liever persoonlijk advies? Geen probleem! Wij bieden een kosteloos inventarisatiegesprek aan, waarin wij telefonisch uw wensen en behoeften bespreken. Een van onze beveiligingsexperts zal samen met u de ideale samenstelling van uw AJAX alarmsysteem bepalen. Zo bent u verzekerd van een systeem dat perfect aansluit bij uw situatie.
Stap 1:
Hubs
Een HUB is nodig om alle andere componenten met elkaar te kunnen laten communiceren.
Stap 2:
Ingangen
Beveilig standaard alle ingangen die van buitenaf naar binnen toegankelijk zijn.
Stap 3:
Ramen
Beveilig standaard alle ramen die van buitenaf naar binnen toegankelijk zijn.
Stap 4:
Ruimtes
Beveilig standaard alle ruimtes die toegankelijk zijn door middel van ingangen en ramen.
Stap 5:
Branddetectie
Het is verplicht om per verdieping minimaal 1 melder te plaatsen.
Stap 6:
Sirenes
Belangrijk om je zelf op de hoogte te stellen van gevaar middels een binnen sirene (HomeSiren). Een buitensirene (StreetSiren) is perfect om de persoon af te schrikken of de omgeving op de hoogte te stellen van gevaar.
Stap 7:
Bediening
Het AJAX alarmsysteem kun je volledig bedienen middels een app op je smartphone. Uiteraard is het ook mogelijk om dit uit te breiden met fysieke bedienpanelen. Makkelijk om bijvoorbeeld buren toegang te geven tot het alarmsysteem of als je zelf je smartphone niet bij de hand hebt.