Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
Officiele AJAX partner
Gratis advies
2 jaar fabrieksgarantie

Algemene voorwaarden

1. Definities

We gebruiken geen moeilijke woorden. Voor ons is maar één definitie belangrijk: Klant is koning.

2. Wie wij zijn en hoe je ons kunt bereiken

Hallo! Wij zijn Elitesecure. Als je ons wilt spreken, kan dat op de volgende manieren:
Openingstijden:
  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur
  • Zondag van 11.00 tot 18:00 uur

Kom je liever langs? Gezellig! Maak dan eerst een afspraak met ons.
KvK-nummer: 70287988 – BTW-identificatienummer: NL858237611B01

3. Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat we voor jou doen en wat we van je verwachten. Soms hebben we aparte voorwaarden bij een product. In dat geval gelden daarnaast deze algemene voorwaarden ook.

4. Het aanbod

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen. En natuurlijk wat het kost en of je het kunt ruilen. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk aan houden. Behalve dan wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat van tevoren had kunnen weten.

5. De overeenkomst

We werken elke dag aan een veilige webomgeving. Kun jij met een gerust hart bij ons winkelen. Als je iets bestelt bij ons, krijg je daarvan een bevestiging per mail. Daarna houden we je steeds op de hoogte, totdat je pakketje er is. Het zijn tenslotte jouw spullen. We voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze website. Bonnetje kwijt? Geen probleem. De digitale versie kun je terugvinden in je account.

6. Herroepingsrecht

Soms werkt het gewoon niet tussen jou en je product. In dat geval kun je het product binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 3 dagen terug wanneer wij de producten retour hebben ontvangen. ‘Daarom’ accepteren we ook als reden.

7. Wat we van je verwachten tijdens de bedenktijd

Pak je pakket uit op jouw manier en bekijk het product aan alle kanten. Ben je er niet blij mee? Doe er dan niets mee waarvan je zelf niet zou willen dat iemand anders dat vóór jou gedaan heeft met je aankoop. Doe je dat wel, dan kan het zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt. Scheur de verpakkingen dus niet kapot, open ze voorzichtig zodat ze altijd opnieuw door ons verkocht kunnen worden.

8. Wat jij van ons kunt verwachten na het retourneren

Heb je binnen 30 dagen aangegeven dat je je bestelling terug wilt sturen? Dan doen wij dit: We sturen je een bevestiging van je aanvraag; We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 3 dagen terug wanneer wij de producten terug hebben ontvangen in ons magazijn.

9. Verzendkosten bij retourneren

Retourkosten betaal je zelf. Mocht het zo zijn dat wij de verzendkosten betalen dan laten wij dit je altijd weten. Dit kan zijn op basis van coulance.

10. Wat je niet kunt retourneren

Eigenlijk kun je bij ons alles retour sturen. Uiteraard moet het product bij ons afkomstig zijn. Wij controleren hier ook netjes op.

11. De prijs

Daar zijn we altijd eerlijk over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De prijzen in onze winkels en op onze website zijn hetzelfde. Wel zo makkelijk. Alle prijzen zijn inclusief btw. Verzending boven de 50 EUR is altijd gratis. Anders 7.95 EUR.

12. Nakomen beloftes en garantie

We doen wat we beloven. En we zijn altijd eerlijk tegen je. Jij hebt recht op een goed product. Punt. Is er toch iets mee aan de hand? Dan lossen we dit natuurlijk voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet. Tenzij we dat niet genoeg vinden: dan krijg je extra garantie. Als dit het geval is, zetten we dat altijd op de productpagina.

13. Bezorging en uitvoering

We doen er alles, maar dan ook écht alles aan om jou blij te maken. Daar zijn we zelfs een beetje obsessief in. Als je voor 23.59 uur bestelt, heb je jouw aankoop de volgende dag al in huis. Tenzij we iets anders hebben afgesproken. Duurt het onverhoopt toch langer dan dat we beloofd hebben? Dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Als je het in dat geval niet meer wilt hebben, krijg je de betaling zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen teruggestort. In principe geldt: als je het op onze website kunt bestellen, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren? Dan krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan. Zo’n vervangend product mag je natuurlijk altijd ruilen. Als jouw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij jou is, is dat onze schuld. We gaan het dan ook zo snel mogelijk voor je oplossen.

14. Betaling

Als wij je vragen een bedrag vooruit te betalen, maken we direct nadat we het bedrag hebben ontvangen je bestelling in orde. Klopt er iets niet in je betaalgegevens? Laat het ons dan weten. Neem nu contact op met de klantenservice.

15. Klachten

Heb je een klacht? Dat vinden we heel vervelend. Zo vervelend zelfs, dat we verschillende noodplannen klaar hebben liggen voor het geval dat jij een klacht hebt. Zo weten we zeker dat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. Laat het ons snel weten als je een klacht hebt en omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk. Dan kunnen we je het beste helpen. Je krijgt uiterlijk binnen 2 werkdagen antwoord van ons. We helpen je meteen, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten. Je kunt een klacht over onze producten of service ook indienen bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie via Thuiswinkel.org. Maar we helpen je liever zelf. Als we er samen goed over praten, is het waarschijnlijk zo opgelost.

16. Geschillen

Komen we er écht niet uit? Dan kun je besluiten de zaak binnen 12 maanden voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel via www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/thuiswinkel. Dat zouden we echt heel jammer vinden. Maar we respecteren je keuze. Ga naar de site van de Geschillencommissie

17. Wijzigingen

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Duidelijk, helder en begrijpbaar. Als we in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website.